We love good food in Knappenstöckl!

Therefore, we rely on fresh, seasonal, and regional foods, of which Seewinkel has much to offer: sun-ripened vegetables, organic beef from the National Park, fish from Neusiedl Lake, and wild game from the castle’s hunting grounds.

All this is prepared by Adam Volalik, our chef, in traditional Pannonian style as well as classic regional dishes.

We recommend the excellent wines from the chateau’s winery as well as from the best winemakers in the area.

Come to the Castle – indulge yourself!
The Wieser family and the entire Knappenstöckl team look forward to your visit and to the opportunity to serve you!

Schreiben Sie uns!

Wir freuen uns auf Ihre Nachricht!

Not readable? Change text. captcha txt

Diese Website verwendet Cookies. Wenn Sie unseren Service weiterhin nutzen, stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen